< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.

Bestel een gratis sample pakket en je kunt precies de juiste maat bepalen en de kwaliteit beoordelen!

Bestel samplepakket
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: 0183 82 02 09

Beachvolleybal kleding bedrukken met eigen design

De uitgestrekte Nederlandse stranden lenen zich uitstekend voor beachvolleybal, en door kwalitatief hoogstaande kleding te bedrukken kun je niet alleen optimaal presteren maar zie je er ook gelijk uit als een echte professional.

De zomer komt er weer aan, dus tijd om weer naar het strand te gaan. Vind je het strand wel leuk, maar doe je liever iets actievers dan alleen maar op een handdoek in de zon te liggen? Kijk dan waar er mogelijkheden zijn om te beachvolleyballen, de populaire variant op volleybal die op het strand (of in ieder geval zand) wordt gespeeld.

 

Welke kleding kun je bedrukken voor beachvolleybal?

Of je nu beginner bent of wat meer gevorderd, bij iedere sport is het belangrijk goede kleding te dragen. Dit is kleding waarin je je fijn voelt, die warmte en zweet goed kan afvoeren en waarin je je goed kunt bewegen. De meeste kleding die je bij ons kunt bestellen is gemaakt van stoffen die zorgen voor een goede regulatie van de lichaamswarmte. Bewegingsvrijheid is overigens ook erg belangrijk bij beachvolleybal, daarom kun je bij ons bijvoorbeeld mooie tanktops bestellen die je kunt bedrukken met een eigen design. Zet bijvoorbeeld je eigen naam (eventueel gecombineerd met die van je teamgenoot) op een shirt, de naam van je team of het logo van de club waarbij je speelt. Beachvolleybal kleding hebben we voor zowel dames als heren en in uiteenlopende maten waardoor er altijd wel een geschikt shirt is om te bedrukken.