< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.

Bestel een gratis sample pakket en je kunt precies de juiste maat bepalen en de kwaliteit beoordelen!

Bestel samplepakket
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: 0183 82 02 09

Laat een uniek hardloopshirt bedrukken met eigen ontwerp

Loop jij ook zo snel dat je voor het publiek vaak moeilijk te herkennen bent, laat dan nu goedkoop 1 uniek hardloopshirt bedrukken voor goede herkenbaarheid. De hardloopshirts die je bij ons kunt bedrukken zijn gewoon per stuk te bestellen waardoor je ook een uniek gepersonaliseerd hardloopshirt kunt ontwerpen zonder extra meerkosten. Alle hardloopkleding die wij bedrukken is gemaakt van lichte stof die sneldrogend is en goed ademt, een strak maar goed ademend hardloopshirt is er bijvoorbeeld van mesh of katoen.
 

Hardloopshirts (en andere producten) in grote of kleine oplage

Uiteraard kunnen wij ook hardloopkleding bedrukken in grotere oplage, dit is bijvoorbeeld leuk voor hardloopclubs en speciale evenementen. Het is mogelijk een hardloopshirt voor een team te bedrukken met reclame zoals tekst (met naam van de loper) of met een eigen logo of dat van een sponsor. Naast hardloopshirts bedrukken wij overigens nog vele andere soorten sportkleding. Je kunt bijvoorbeeld ook hockeykleding bedrukken, in de kenmerkende kleuren van de vereniging en met het clublogo om nog eens extra te benadrukken bij welk team een sporter hoort. Of maak een mooi spandoek voor voetbal met daarop ruimte voor reclame van sponsoren of om een bepaald team aan te moedigen.
 

Diverse soorten hardloopkleding goedkoop laten bedrukken

Bij ons kun je terecht voor een hardloopshirt met bedrukking voor ieder seizoen, een singlet voor in de zomer of een shirt met lange mouwen voor in de winter. Omdat wij graag iedereen aan goede kleding helpen kun je een functioneel hardloopshirt in diverse kleuren bedrukken voor mannen, maar kun je ook hardloopkleding voor dames bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een neon oranje hardloopshirt voor dames met korte mouw (of wit met lange mouw voor in de winter), een oranje hardloopshirt voor heren met korte mouwen of een grijs hardloopshirt met lange mouwen voor heren. Als hardloper is het van groot belang dat je je lekker voelt in de kleding en dat je je er goed in kunt bewegen. Daarom kun je bij ons ook terecht voor een extra lang hardloopshirt in bijvoorbeeld geel of zwart, of een roze hardloopshirt voor dames in een grote maat (afhankelijk van het type verkrijgbaar tot en met maat xxl).
 

Gemakkelijk online hardloopshirts bedrukken

Hardloopkleding bedrukken doe je bij geen enkele drukkerij zo vlot als hier. Als je een hardloopshirt wilt bedrukken maak je met behulp van onze handige ontwerptool zelf je eigen ontwerp (geen ontwerpbureau nodig), en dit zie je ook gelijk voor je op het scherm. Daarnaast wordt gelijk weergegeven wat het bedrukken van hardloopshirts of andere artikelen kost, zodat je ook gelijk weet waar je aan toe bent.