< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.

Bestel een gratis sample pakket en je kunt precies de juiste maat bepalen en de kwaliteit beoordelen!

Bestel samplepakket
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: 0183 82 02 09

Eenvoudig en snel online hockeykleding bedrukken

Op zoek naar een flexibele en betrouwbare leverancier die gemakkelijk en goedkoop hockeykleding kan bedrukken? Dan ben je bij sport-bedrukking.nl aan het juiste adres! Geen gedoe met een assortiment dat niet inzichtelijk is, prijzen die via offertes opgevraagd moeten worden en bezoeken aan een drukkerij en ontwerpbureau om de kleding te ontwerpen. Hier kun je gewoon online hockeykleding bedrukken met logo (zoals een clublogo of logo van sponsoren) of tekst.
 

Hoe bestel ik dan zo gemakkelijk hockeykleding?

Ons assortiment vind je in de online ontwerptool, hierin selecteer je het product en geef je het gewenste aantal door voor een bepaalde maat. Vervolgens ga je aan de slag met de hockeykleding bedrukken. Je geeft een tekst op of upload een afbeelding en zet deze op de juiste plaats op het product. Het ontwerp (met de bijbehorende prijs!) wordt direct interactief aangepast. De bedrukking kan op zowel de voor- als achterzijde als mouwen geplaatst worden waardoor er diverse mogelijkheden zijn voor wat betreft het design. Tenslotte hoef je alleen nog maar de bestelling te controleren, je gegevens door te geven en de bestelling te betalen.
 

Functionele kleding voor andere sporten

Als je op de website door ons assortiment heen bladert, krijg je al snel een idee van de vele sportkleren die wij bedrukken voor jong en oud. Laat bijvoorbeeld tenniskleding bedrukken voor de vaste club dames waarmee je altijd traint en competities speelt, of laat een uniek voetbalshirt bedrukken voor je zoon die helemaal voetbalgek is. Ontdek snel wat er allemaal mogelijk is, of je nu een uniek item wilt bestellen of een groter aantal.