< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.

Bestel een gratis sample pakket en je kunt precies de juiste maat bepalen en de kwaliteit beoordelen!

Bestel samplepakket
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: 0183 82 02 09

Opvallende kampioensshirts bedrukken voor iedereen

Iedereen die plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar sport zal zich een kampioen voelen en kan daarom een mooi kampioensshirt bedrukken. Welke sport je ook beoefent en op welk niveau maakt niet uit, het moment dat je gescoord hebt of een goede afstand of tijd hebt behaald voel je je even onoverwinnelijk. Net zoals een echte topsporter, en door een kampioensshirt te bedrukken moedig je hen ook aan en laat je zien dat je ze support. Fijn is dat je hier niet gebonden bent aan een minimale afname, je kunt bij ons meerdere kampioensshirts bedrukken maar ook een uniek item maken voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.
 

Bedruk een mooi t-shirt voor iedere kampioen

Bij sport-bedrukking.nl kun je allerlei verschillende soorten sportkleding bedrukken, voor diverse sporten. Je kunt een leuk kampioensshirt drukken, maar ook functionele sportkleding voor bijvoorbeeld hockey, voetbal, tennis, of hardlopen ontwerpen. Goede sportkleding is immers noodzakelijk om optimaal te kunnen presteren, of je nu individueel sport of in een team. De bedrukking van de kleding kun je heel gemakkelijk zelf opstellen, hier is helemaal geen designbureau voor nodig. Op unieke kleding voor een individuele sporter kun je bijvoorbeeld een naam zetten en het doel waarnaar gestreefd wordt (aantal doelpunten, afstand of tijd), teamwear wordt vaak met logo besteld (zoals een clublogo of embleem van sponsoren). In ons assortiment vindt je mooie sportkleding voor volwassenen en kinderen, iedereen kan zich vanaf nu een kampioen kan wanen. De kleding en bedrukking kunnen probleemloos tegen een stootje en vele wasbeurten.