< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.

Bestel een gratis sample pakket en je kunt precies de juiste maat bepalen en de kwaliteit beoordelen!

Bestel samplepakket
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: 0183 82 02 09

Keepersshirt bedrukken met je eigen naam

Keepers hebben tijdens de wedstrijden uiteraard het clubtenue aan waarop je nummer en soms je naam vermeldt staat. Maar tijdens trainingen loopt iedereen vaak in zijn eigen ‘kloffie’. Hoe leuk is het als keeper om een eigen keepersshirt te ontwerpen en vervolgens te laten bedrukken bijvoorbeeld met je eigen naam of het logo van je club. He shirt voor keepers is beschikbaar in diverse kleurcombinaties. Uiteraard moet een keeper wel opvallen. De kleuren zijn daarom felgeel / zwart, zwart met wit en lichtgroen met zwart.

Ontwerpen van je eigen keeperskleding

Het handige van sport-bedrukking.nl is dat je zelf je keeperskleding kunt ontwerpen. In onze creator heb je de mogelijkheid om op voorkant, mouwen en achterkant te laten bedrukken met je eigen tekst of logo. Wanneer je een logo hebt met een witte achtergrond kunnen wij dit voor je uitsnijden zodat je geen witte achtergrond ziet. Ben je er niet helemaal zeker van of het mooi wordt? Bel gerust even met onze klantenservice!

Overig assortiment sportkleding

Het assortiment sportkleding is onlangs (April 2016) flink uitgebreid. Zo vind je bij ons nu ook trainingspakken, trainingsbroeken, windbrekers, etc. Daarnaast kun je natuurlijk ook regulier sportshirts laten bedrukken. Dit wordt bijvoorbeeld al veel gedaan door hardlopers, crossfitters, sportscholen en ga zo maar door.