< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.

Bestel een gratis sample pakket en je kunt precies de juiste maat bepalen en de kwaliteit beoordelen!

Bestel samplepakket
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: 0183 82 02 09

Sportlegging bedrukken: al vanaf 1 stuk mogelijk!

Bij sport-bedrukking.nl kun je vanaf nu ook je sportlegging bedrukken met je eigen ontwerp. Wil jij bijvoorbeeld je eigen naam of een logo op je legging bedrukken dan is dit mogelijk! Het unieke van sport-bedrukking.nl? Je kunt bij ons al vanaf één stuk je sportlegging laten bedrukken. Geen opzetkosten, maar gewoon voor een goede prijs je sportlegging bedrukt. De legging is beschikbaar voor zowel dames als heren.

Zelf ontwerpen

In onze creator kun je zelf aan de slag met het ontwerpen van je kleding. Je hebt de optie om een tekst toe te voegen, maar ook het uploaden van een afbeelding is mogelijk. Let er hierbij wel op dat je rekening houdt met het auteursrecht en / of portretrechten. Je mag bijvoorbeeld niet zomaar het officiële logo van jouw favoriete team gebruiken.  Naast de sportlegging kun je bij ons ook je trainingspak laten bedrukken of je joggingsbroek met eigen ontwerp.