< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.

Bestel een gratis sample pakket en je kunt precies de juiste maat bepalen en de kwaliteit beoordelen!

Bestel samplepakket
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: 0183 82 02 09

Lekker buiten sporten met deze mooie sportsweater

Een fanatieke sporter zal zich niet laten tegenhouden door kouder weer, en met deze sportsweater kun je ook tijdens frissere jaargetijden gewoon lekker buiten blijven sporten en voorkom je dat je kou vat en ziek wordt. Bij ons kun je goedkoop diverse soorten sportkleding bedrukken, of je nu op zoek bent naar bijvoorbeeld een sportsweater voor dames die tennissen of een sportsweater voor heren die voetballen. Ook hockeykleding bedrukken is mogelijk, waarbij je in ons assortiment kleding voor zowel volwassenen als kinderen vindt die van sneldrogende en luchtdoorlatende stof is vervaardigd.

Kleding (zoals een sportsweater) is helemaal naar eigen wens te ontwerpen met afbeeldingen en/ of een tekst. Laat bijvoorbeeld deze lekker warme sportsweater voor dames bedrukken met een logo van de sportvereniging en de sponsor, of laat een mooie sportsweater voor heren bedrukken met een clublogo en de naam van de speler.
 

Een sportsweater voor dames of heren vanaf een stuk

Of je nu een sportsweater wilt bestellen of andere kleding, het is bij ons al mogelijk vanaf een enkel stuk. Door onze unieke productiemethode kunnen wij zonder problemen unieke kledingstukken bedrukken zonder dat hier extra kosten mee gemoeid zijn. Waar je bij andere leveranciers nog te maken hebt met minimale besteleenheden en film-, opzet- of administratiekosten, kun je bij ons gewoon een sportsweater voor dames per stuk bestellen. De prijzen van de kleding zoals een sportsweater voor heren zijn gewoon tijdens het online bestelproces inzichtelijk, zodat je ook direct weet waar je aan toe bent. Wil je later nog eens een sportsweater nabestellen, dan kan dat gemakkelijk vanuit het eigen online account waar eerdere bestellingen minimaal een jaar zichtbaar blijven.