< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.

Bestel een gratis sample pakket en je kunt precies de juiste maat bepalen en de kwaliteit beoordelen!

Bestel samplepakket
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: 0183 82 02 09

Teamkleding bedrukken voor een professionele uitstraling

Natuurlijk moet je wel goed spelen om de tegenstander te overwinnen, maar je hebt zeker al een streepje voor als je professioneel ogende teamkleding laat bedrukken en de tegenstanders op die manier imponeert. Op welk niveau je ook sport, iedereen kan zich een echte kampioen voelen als hij of zij scoort of een andere belangrijke prestatie behaald. Geschikte kleding tijdens het sporten om optimaal te presteren helpt niet alleen door een goede bewegingsvrijheid en het afvoeren van warmte en zweet, maar heeft ook het psychologische effect dat mensen zich zelfverzekerder voelen. Nog meer redenen om verzorgde teamkleding te bedrukken, voor welke sport dan ook.
 

Hoe kan ik teamkleding bedrukken bij jullie?

Teamkleding bedrukken doe je bij ons helemaal zelf online, zonder hulp van dure ontwerpbureaus. Omdat je geen bezoek hoeft te brengen aan de drukkerij of een hele mailconversatie hoeft te voeren over de bedrukking en prijsopgaves, verloopt het hele proces ook nog eens veel sneller. Sportkleding ontwerpen is een fluitje van een cent met behulp van ons ontwerpprogramma, waarin je gemakkelijk teamkleding met logo (bijvoorbeeld een sponsor- of clublogo) of tekst kunt bedrukken. Blader je in het ontwerpprogramma door ons assortiment, dan zal je al snel zien dat je voor zowel dames, heren als kinderen tegen zeer scherpe prijzen kleding kunt ontwerpen. Laat bijvoorbeeld voor een heel damesvoetbalteam een identiek sportshirt bedrukken met de naam van de voetbalvereniging en het clublogo, of ontwerp een mooi shirt in de kleuren van vereniging voor een jeugdhockeyteam. Als je een bestelling met teamwear hebt gedaan blijft deze minimaal een jaar lang zichtbaar in je online account, waardoor je gemakkelijk later nog eens artikelen kunt nabestellen met identieke bedrukking.