< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.

Bestel een gratis sample pakket en je kunt precies de juiste maat bepalen en de kwaliteit beoordelen!

Bestel samplepakket
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: 0183 82 02 09

Laat voor competities professionele tenniskleding bedrukken

Wil jij er tijdens een enkel- of dubbelspel ook uitzien als een sterspeler, laat dan nu tenniskleding bedrukken die de uitstraling van een echte professional geeft. Om tijdens het sporten optimaal te kunnen presteren is het belangrijk dat je goede functionele sportkleding draagt. De kleding moet een goede pasvorm hebben (niet te los of niet te wijd zitten), licht zijn en voldoende kunnen ademen om het zweet af te voeren. Daarnaast heeft de kleding ook esthetische waarde. Als je professioneel ogende tenniskleding laat bedrukken voel je jezelf zelfverzekerder en sta je direct al voor als je de tegenstander imponeert. Tenniskleding bedrukken is mogelijk met zowel tekst als met logo, en je kunt de producten helemaal naar eigen inzicht ontwerpen met bedrukkingen op de rug, borst of mouwen.
 

Breed assortiment sportkleding

In ons assortiment vind je kleding voor diverse sporten. Aangezien wij graag iedereen aan de juiste kleding helpen, kun je in diverse maten sportkleding bedrukken voor zowel heren, dames als kinderen. De bedrukking kun je gemakkelijk in ons online ontwerpprogramma samenstellen. In een paar stappen kun je tekst plaatsen en een logo of andere afbeelding uploaden, op je scherm direct en het uiteindelijke design controleren en de sportkleding bestellen. Laat bijvoorbeeld tenniskleding bedrukken met je naam (eventueel de namen van beide speelpartners bij een dubbelspel) en jullie clublogo. Door ons unieke productieproces kunnen wij sportkleding al vanaf een enkel item zeer goedkoop maken, waarbij je toch kleding krijgt die van zeer goede kwaliteit is en wel tegen een stootje kan.