< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.

Bestel een gratis sample pakket en je kunt precies de juiste maat bepalen en de kwaliteit beoordelen!

Bestel samplepakket
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: 0183 82 02 09

Trainingsbroek bedrukken met je eigen naam of een logo

Bij sport-bedrukking.nl kun je heel eenvoudig je trainingsbroek laten bedrukken met je eigen naam of bijvoorbeeld het logo van je club of sponsor. Ideaal voor trainingen, wedstrijden en andere gelegenheden. Waarom je bij sport-bedrukking.nl een bedrukte trainingsbroek zou moeten aanschaffen? Bij ons is het al mogelijk om vanaf één stuk je trainingsbroek te kopen! Daarnaast hebben we een hele handige creator waarin je zelf alles kunt bewerken.

Het is uiteraard ook mogelijk om met je hele team of club trainingsbroeken bij ons aan te schaffen. Ook dit kan via onze online tool. Mocht je echter vragen hebben dan kun je natuurlijk contact opnemen met onze klantenservice hiervoor.

Ontwerpen van trainingsbroeken: zo gedaan!

Het ontwerpen van je trainingsbroek is een fluitje van een cent met onze creator. Je ziet het te bedrukken vlak waarin je zelf teksten en / of afbeeldingen kunt plaatsen. Bepaal zelf het lettertype, de lettergrootte en de positie van de tekst. Mocht je er toch niet uitkomen dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We hebben ruim ervaring met het bedrukken van producten zodat we je van goed advies kunnen voorzien.

Assortiment: Trainingsbroek voor dames, heren en kinderen

Het assortiment aan trainingsbroeken is divers en geschikt voor zowel dames, heren als kids. Naast de lange broeken zijn er ook korte trainingsbroeken beschikbaar en zelfs ¾ broeken. De broeken worden regelmatig besteld door voetballers, tennissers, hardlopers, hockeyers en ga zo maar door. Naast de trainingsbroeken ben je bij ons ook aan het juiste adres vooer voetbalhesjes, bedrukte joggingsbroeken en bijvoorbeeld een keepersshirt met eigen naam.

Heb je nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice!