< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.

Bestel een gratis sample pakket en je kunt precies de juiste maat bepalen en de kwaliteit beoordelen!

Bestel samplepakket
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: 0183 82 02 09

Trainingshesjes bedrukken met eigen naam of logo

Bij sport-bedrukking.nl is het mogelijk om je eigen trainingshesjes te ontwerpen én te laten bedrukken. Je kunt in onze creator aan de slag met de sporthesjes met opdruk. Vaak worden de trainingshesjes door voetbalteams of bijvoorbeeld hardlopers besteld die ’s avonds in het donker hardlopen. Het bedrukken van de hesjes is niet alleen voor grote aantallen. Ook vanaf een stuk is het mogelijk om je sporthesjes te bedrukken. In onze creator kun je qua tekst kiezen uit verschillende lettertypen, lettergrootte en posities van de bedrukken. Zowel de voorkant als achterkant van de sporthesjes kunnen bedrukt worden. Naast tekst kun je ook afbeeldingen uploaden. Het is natuurlijk erg professioneel wanneer je clublogo op je trainingshesje getoond wordt.

Uitermate geschikt als voetbalhesjes

De hesjes zijn uitermate geschikt als voetbalhesjes. Het voetbalhesje kun je ook voorzien van het logo van de sponsor. Daarnaast zou je zelfs per teamlid zijn eigen naam kunnen bedrukken wanneer dat wenselijk zou zijn. Voor voetbalteams hebben we ook hele leuke andere producten. Wat dacht je van een trainingspak bedrukt met je eigen naam of een keepersshirt met eigen ontwerp?