< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.

Bestel een gratis sample pakket en je kunt precies de juiste maat bepalen en de kwaliteit beoordelen!

Bestel samplepakket
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: 0183 82 02 09

Trainingspakken bedrukken met je eigen naam

Of je nu op voetbal, tennis, hockey, hardlopen of wat voor sport dan ook zit, trainingspakken heb je altijd nodig. Vooral bij slecht weer is het handig om een trainingspak aan te hebben. Hoe leuk is het dat je trainingspakken kunt bedrukken met je eigen naam en ook het logo van je club mocht je dat willen. Zo worden veel voetbal trainingspakken bedrukt met het logo van de club en op de voor- of achterkant ook van de sponsor. Je hoeft natuurlijk niet meteen echte club trainingspakken te kopen. Je kunt er ook voor kiezen om je eigen trainingspak te ontwerpen en te laten bedrukken door Sport-bedrukking.nl.

Trainingspak ontwerpen met logo of je eigen tekst

Hoe werkt het ontwerpen van je eigen trainingspak? Heel eenvoudig! Je kunt in onze creator je eigen tekst of logo uploaden. Zorg er wel altijd voor dat het logo wat je uploadt geen copyright bevat of dat je in ieder geval toestemming hebt om het logo te mogen gebruiken. In de creator kun je kiezen uit diverse lettertypen, lettergrootten en posities van de bedrukking. Zo kun je bedrukken op de voorkant, achterkant, maar ook op de mouwen van de trainingspakken.

Assortiment: Trainingspakken voor dames, heren en kinderen

Het assortiment aan trainingspakken is vrij divers. Zo kun je een trainingspak voor dames, heren en kinderen bedrukken met je eigen ontwerp. Kids vinden het natuurlijk fantastisch om hun eigen trainingspak met naam te hebben. Dat staat wel erg stoer op de training!

Enkele praktische zaken die handig zijn om te weten. Onze standaard levertijd bedraagt 3 tot 5 werkdagen nadat we je betaling hebben ontvangen. We hebben ook een spoedoptie om je trainingspak snel te leveren, namelijk binnen drie werkdagen. Vaak worden de trainingspakken door een sponsor betaald. Wanneer dit het geval is kun je bij het afrekenen de factuurgegevens van de sponsor invullen en het afleveradres van jezelf invullen! Ophalen is ook een optie. We zijn gevestigd in Gorinchem.

Naast trainingspakken ben je bij ons ook aan het juiste adres voor het bedrukken van trainingsbroeken, keepersshirts en ook gewone sportshirts.