< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.

Bestel een gratis sample pakket en je kunt precies de juiste maat bepalen en de kwaliteit beoordelen!

Bestel samplepakket
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: 0183 82 02 09

Uniek voetbalshirt voor groot of klein ontwerpen

Een voetbalshirt ontwerpen om er net zo uit te zien als je favoriete aanvaller, verdediger of keeper? Bij ons kun je er net zo professioneel uitzien en een voetbalshirt bedrukken met een tekst of afbeelding op de voorzijde, achterzijde of mouwen. Voetbalshirts bedrukken wij altijd met hoogwaardige inkt, die kleurecht is en zeer slijtvast (ook na een aantal keer wassen). Als je een voetbalshirt wilt ontwerpen kun je kiezen uit diverse modellen, die wel allemaal van goed ademend en licht polyester zijn gemaakt. Je kunt een voetbalshirt bedrukken in verschillende maten (voor zowel volwassenen als kinderen) waardoor er altijd wel een shirt is dat goed past. Doordat wij geen administratie-, opzet- of filmkosten in rekeningen brengen, kun je ook unieke voetbalshirts erg goedkoop bedrukken.
 

Identiek voetbalshirt bedrukken voor het hele team

Naast dat je hier een uniek voetbalshirt kunt ontwerpen leveren wij natuurlijk ook grotere aantallen sportkleding aan sportclubs- en verenigingen, en voor bijvoorbeeld bedrijvencompetities. Zo kun je gemakkelijk in diverse maten een voetbalshirt bedrukken met als identieke bedrukking bijvoorbeeld een clublogo. Het is overigens ook mogelijk voor andere sporten kleding te ontwerpen, wij bedrukken niet alleen maar voetbalshirts. Zo kun je een sportshirt ontwerpen met logo voor hockey- of roeiverenigingen, of hardloopclubs. En voor de wat frissere tijden kun je bijvoorbeeld een heerlijke warme sportsweater voor dames bestellen die zorgt dat spieren goed warm blijven en kou vatten voorkomen. Welke sportkleding je ook bestelt, de bestelling blijft minimaal een jaar lang zichtbaar in je online account zodat je eenvoudig later nog eens kleding kunt nabestellen als dat nodig is.